Grå måndag..

image
I dag är det nog grått & trist som i Stockholm, om än inte lika kallt. En perfekt dag för att få lite gjort och att ta ett möte med teamet på Lotus. Sedan sova lite middag, började läsa en bok i går och jag bara fortsatte läsa. Alldeles för länge.

God frukost med 2 omeletter, frukt och cappuccino så bra start på dagen. Kommer stå mig till middagen ikväll utan probem.

image
Börjar med mötet med Lotus så har man tid sedan för lite andra To Dos tex ringa Kammarrätten och kolla status. Sveriges Radio ringde sin vana trogen i morse och kollade status. Uppskattar verkligen att de fortsätter engagera sig.

image
Ikväll bär det av till Gamla Stan, kommer inte se ut så här då utan vara mörkt & fullt med julbelysning. Lite flanerande, kanske något litet inköp såsom tex läppstift och middag det är kvällens planer det..

I min nästa blogg kommer jag att skriva lite om Mitt Livs Novell, kanske inte blir riktigt så banalt som det låter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.