Läggdags..

image
Eftersom svärföräldrarnas plan lyfte från Arlanda 07.05 i morse blev det en tidig middag med spanska mått mätt. Vi var först och helt ensamma till en början. Apropå plan som går sådär runt 07.00, minns att vi alltid kallade de flighterna fakiren när man reste mycket i jobbet. Oavsett om jag nu i inte jobbar på det sättet hatar jag fortfarande att flyga vid 07.00 på morgonen oavsett om det gäller jobb eller semester.

image
Åt gjorde vi på hotellet. Hur gott som helst, åt Iberian Pork. Var inte direkt en liten portion och jag åt upp precis allt. Får snart se upp, maten är lite för god här i Marbella:)

image
Kan även informera att mina fötter tacksamt tagit emot de nya powerwalk skorna och min fotsalva. Klart bättre status på dem nu – tyvärr tillhör inte fötterna på bilden mig. Hade de gjort det hade inte nya fötter kommit på andra plats på listan om man fick
ändra på ”saker” hos sig själv..
Mina gamla fötter är långt ifrån så tjusiga som de på bilden. Men, jag har två fötter det finns dom
som inte har det så jag klagar inte (bara lite så där i hemlighet).

image
Varför är det så att det alltid är något som är slut? Precis när man tycker att man har allt man behöver i mirakelväskan eller på ”kontoret” eller vad det nu må vara så är det något som tar slut. Nu börjar det bli läppstiftsbrist och det går ju bara inte. Måste med andra ord snabbt införskaffa några nya för vad vore en kvinna utan sitt läppstift? Kan ju få en att ändra ”skepnad” från vålnad till någorlunda normal på 10 sekunder. Det är mirakel det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.