”Nya” naglar & skor..

image
Visade den här bilden och efter lite trixande med rött nagellack och glitter så är mina naglar nu fina, välputsade och juliga.
image
Gillar salongen och tjejerna som jobbar där så jag vågade mig på att boka en klipptid. Får se hur det går, men mycket värre än det är kan det inte bli.

image
Det absolut mest akuta var ju att hitta några skor som inte har höga klackar. Behovet fick gå före allt annat, in i första bästa affär och köpte dem som såg bäst ut och fanns i min storlek. Sedan till Apoteket och köpte fotcreme tänk vad mina trampdynor och fötter ska bli glada. Hittade dessutom en kasse med kläder i bilen, av precis den typ jag missat att packa ner så lyckan blev total.

image
Åt en väldigt tidig middag som de flesta spanjorer näst intill skulle kalla lunch, på Hong Kong vid strandpromenaden. Sedan hem till Pappas lägenhet för en hemmakväll. I morgon kommer svärföräldrarna som vi ska hämta upp på Malagas flygplats vid 11-tiden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.