Nagelfix..

image
Snart dags att bege sig mot Avenida del Mar och få naglarna snygga till jul & nyår. Solen skiner och har suttit en lång stund på terrassen och bara njutit.. Ska njuta av att få naglarna ompysslade och fina oxå.

image
Kan tänka mig att väldigt många i Stockholm rusar runt mellan NK & Gallerian eller i något shoppingcenter utanför stan. Antar oxå att det är rätt så mycket folk och varmt av ett helt annat skäl än här. Måndag och tisdag lär väl bli ännu värre kan man tro, tittar man på väderkartan för Marbella ser det ut att bli lite sämre väder här. Men dom har haft fel förr, hoppas detta är ett av dessa tillfällen.

image
Det var ju det där med att vi vuxna inte skulle köpa julklappar till varandra och att jag då logiskt räknat ut att genom det beslutet kunna köpa julklappar till mig själv.. Kommer inte bli så värst mycket av det men löparskor och lite tränings/myskläder får det allt bli om jag ska kunna fortsätta promenera under ledigheten. Det bara måste jag göra, promenera alltså för känner hur otroligt nyttigt och bra det är..

Nu mot att få fixade & fina naglar
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.