Julstök..

..tror jag nog att de allra flesta är upptagna med i dag. Julklappar, mat, bak & allt annat som hör julen till. Har näst intill all time low läsare på bloggen i dag. Men jag bloggar glatt vidare..

image
Passar på att vara extra ytlig idag:) Tänk om man fick önska sig något, vad som helst som man fick ändra på i sitt utseende. Då skulle jag, som har typ Sveriges tunnaste hår, önska mig ett riktigt tjockt, glänsande långt blont hår. Men hade jag haft det så hade jag önskat mig snyggare fötter. Gick omkring i smala skor med höga klackar typ jämt under många många år så det har mina fötter tagit stryk av. Går att operera bort men ska tydligen göra väldigt ont efteråt så eftersom jag inte har fysiskt ont av det så får det vara. Hade jag haft det tjocka svallande håret, ursnygga fötter hade jag.. Det tar nog aldrig slut om man börjar tänka så eller, allt kan alltid bli lite bättre. Får helt enkelt nöja mig med hur jag ser ut, inte svårare än så. Mirakelväskan och lite hårhjälp får vara gott nog.

image
I morgon lämnar vi Pappas lägenhet och checkar in på hotell (nu när Ts föräldrar kommer). Det absolut bästa med att bo på hotellet är frukosten, långa och goda varje morgon. Nu har jag ju mina nya powerwalk skor så långa promenader ska det oxå bli varje dag.

image
Kommer ni ihåg förr när man köpte LP-skivor och singlar? Sedan gick man över till att köpa CD-skivor men det är det knappt någon som gör heller nu för tiden. Allt laddas ner eller hämtas på Spotify. Jag är ju så galet oteknisk så jag får bara inte till det med Spotify på ett bra sätt. Kanske skulle ägna kvällen åt det i stället för att titta på TV. Har köpt mig ett par hörlurar, mest för att jag hatar att ha de där iPhone lurarna i öronen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.