Flytt i morgon..

image
..i alla fall tillfälligt (12 dagar) till hotellet vi bodde på sist och som ligger sisådär 200 meter från Pappas lägenhet. Hotell = semester/vila och så upp till Pappas lägenhet när det krävs för att jobba lite.

image
Har ingen aning om vad vi får för rum, det enda jag vet är att det har havsutsikt. Jag hoppas att det har ett badkar oxå. Kommer inte släpa med mig alla kläder utan kan ju ta med mig lagom mycket och gå och hämta när jag behöver något mer. Ska ju ”flytta” tillbaka hit den 2/1..

image
Förutom de där powerwalk skorna jag köpte till mig själv i julklapp i dag har jag kommit på en sak till jag ska ge mig själv. Hotellet har ju ett SPA, ska ge mig själv en riktigt djuprengörande och välgörande ansiktsbehandling. Det behöver min stressade hy som kommer bli lika glad som mina fötter över nya skor och välgörande fotcreme..

Nu ska jag läsa några kapitel och sedan sova. Måste ju upp i tid i morgon så att inte svärföräldrarna står ”ohämtade” på Malagas flygplats..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.