Andra natten..

image
Har som vanligt varit uppe lite för länge. Har precis gått & lagt mig och funderar lite på 2015.
Nytt år – Nya möjligheter som den gamla klyschan säger. Men för mig känns det så på riktigt. 2014 har verkligen varit ett annorlunda år. Ts svåra sjukdom och allt vad det har inneburit, nya projekt på det och både gungor & karuseller.
2015 blir det inga nya stora projekt – bara projekt X som är mer att betrakta som ett hobbyprojekt. Finns vissa likheter med bilden, inte att jag ska skaffa hund, bli hund eller lära mig spela piano. Likheten ligger i att man måste tro på sig själv och att man kan även om man inte förväntas kunna det eller har gjort det förut. Själv ser jag fram emot det med skräckblandad förtjusning.. En riktig utmaning med andra ord.

image
Hur ska jag hinna med det kan man ju undra. En högst relevant undran. Men som jag skrev är det ett Hobby projekt, det kan lika gärna gå åt pipan eller inte bli av på riktigt. Men oavsett det så kommer tiden att finnas eftersom vi styrt om och lagt om administrativa rutiner och liknande uppgifter som ätit upp 80% av min tid 2014. Alla som känner mig vet att jag inte är överförtjust i just administration så 2015 kommer förhoppningsvis vara ett mycket mer energifyllt år för mig personligen.

image
Men jag går inte omkring i någon förväntan om ett rosaskimrande 2015, livet fungerar inte så det vet vi alla. Varje år har sina ups & downs, vissa år mer av ups och andra av downs. Thats life..
Men nu går jag händelserna i förväg, först ska vi ju ta & fira jul innan det är dags att tänka på nyårsafton och ett nytt år. Till dess måste jag komma på några bra nyårslöften oxå, fast det har jag nog redan gjort när jag tänker efter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.