SOL!

image
Sol, varmt & härligt på Pappas terass idag. Sov ut ordentligt, fixade lite måsten och vilade lite igen. En lagom dag med lite extra grädde på moset i form av solsken och värme:) Noll julstress verkar det vara här runt omkring. Alla lunkar omkring i godan ro och inte ett spår av hets och stress. Ljuvligt.

image
Tog en låååång promenad in till Puerto Banus från Marbella. Gick utmed strandpromenaden, hade inte riktigt rätt skor för en så lång promenad så jag kan lova att jag har ont i trampdynorna (eller är det bara hundar & katter typ som har trampdynor. Oavsett vilket så ont i fötterna har jag..

image
Blommar gör det överallt och julstjärnor i krukor lite här & där för lite julfeeling. Känns precis som en juni dag och det är december – love it!

Vidare rapport kommer – nu måste jag fixa TV:n som gått i strejk..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.