Hemmastadd..

image
Tröttnade inte oväntat på filmen och tog tag i det där med att packa upp istället. Nu är det ordning och reda och allt uppackat och klart. Bäddat är det oxå i Pappas gästrum så är med andra ord redan hemmastadda här. Finns till och med Coca-Cola i kylen:)

image
Julpynt och ljus är det ju överallt både i Sverige och här i Marbella. Dock inte ett endaste spår av jul i Pappas lägenhet. Inte för att jag tänkte gå och köpa en gran med kanske saknar lite julfeeling ändå. Får köpa några julblommor, lite ljus och kanske något annat litet. Du behöver dock inte vara ett dugg orolig Pappa att du ska hitta barr fram till midsommar i lägenheten för någon gran kommer det inte bli.

image
Hann ju inte med att fixa naglarna innan jag åkte så jag ska be Lucia om hjälp att boka tid till i morgon eller lördag. Lika lite som jag kommer ha en gran kommer mina naglar se ut så här, men kanske lite julröda eller inte.. Får se vad det blir helt enkelt. Nu ska jag se Criminal Minds, det var länge sedan.

image
Efter det så ska jag gå och lägga mig & läsa, länge.. Sedan ska jag sova, länge..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.