Packat klart..

..har jag gjort nu, så det är bara det sista i handbagaget som ska packas ner i morgon bitti.
Har något mail som måste skickas iväg annars känner jag klar för avfärd och jul i Marbella.

image
Jag hoppas att alla ni som stannar kvar hemma får en vit jul och att den lilla snö som kommit i dag får rejäl påfyllning.

image
Själv kommer jag mer ha den här typen av jul. Har slutat önska mig saker av Tomten och kommit fram till att jag bara önskar mig en sak egentligen. Vila och ledighet.
Det är det enda jag önskar mig om jag faktiskt tänker till ordentligt. Visst finns det väl saker man skulle vilja ha men det betyder ingenting jämfört med tex hälsa, vänskap, vila, upplevelser och annat av det som faktiskt är viktigt när det kommer till kritan.

image
Ser fram emot 2015. Det här året har verkligen varit både upp och ner så även om jag egentligen inte är så förtjust i Nyårsafton så kan jag nästan längta dit. Har någon sådan där känsla ungefär som Kungen sa ”nu vänder vi blad”.
Tror att 2015 kommer att bli lite hippie inspirerat. Inte så att jag ska gå och bli hippie på gamla dar men i mode och livstil etc tror jag att det kommer bli lite mer hippie över saker och ting. Men vad vet jag. Vad som helst kan hända med extra val och Gud vet vad. Hur som helst så ska 2015 bli ett lugnare år med en mindre arbetsbelastning (är målsättningen i alla fall). Men det är liksom något ”fel” på mig för helt plötsligt får jag en ny ide. Men nu har jag bestämt att jag ska hålla mig till de idéer jag redan har och inte veva igång med några nya projekt.

image
Har fortfarande inte lyckats komma iväg till Gibraltar trots att vi bor så nära. Ska nog försöka få till det den här gången. Är däremot högst tveksam om jag vågar åka linbanan upp eller hur det kommer bli. Älskar ju apor så jag vill verkligen.. Min lillasyster vågade och är fotografen till den här bilden. Kanske kan ta en ”sup” eller två innan så kanske jag vågar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.