Grått mot blått..

image
I morgon kl 13.05 lämnar jag Sverige och gråa regntunga skyar mot vad jag i alla fall hoppas på soliga & blå skyar. Oavsett så ska det bli skönt att komma bort ett tag och få miljöombyte och lite kortare To Do listor..

image
Ser på Facebook och lite överallt hur alla bakar,pysslar och står i.. Kanske ett nyårslöfte för mig att skapa tid för att bli lite mer huslig & pysslig. Får träna en del på husligheten men när jag väl gör det tycker jag att det är rätt kul. 2015 = Eva goes husmor. Kanske lite väl hög ambition men lite mer tid på sådant i alla fall, det är nog bra för sinnet.
Så om en sisådär 4-5 år kanske jag kan bjuda hem er på sådana här fina grejer:)

image
Ska börja packa.. Anteckningsböcker mm för Projekt X är redan nedpackade.. Baka får jag göra nästa år..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.