Måndag & middag..

imageimage
I kväll var det dags för Bindefelds årliga julmiddag, med allt utom julmat. Årets middag gick av stapeln på Le Rouge i Gamla stan. Riktigt gott & mycket mat så nu behöver jag inte äta förrän på onsdag:) Är dock för trött för att orka hålla igång så jag var nog typ den första som gick hem. Kommer vara mycket tacksam för det i morgon bitti.

image
I morgon massor på To Do listan. Bland annat ett par timmars möte med Ernst & Young och därutöver oräkneliga småsaker som ska fixas och några lite större grejer. Hard work i morgon med andra ord och ett flitigt användande (hoppas jag) av den rosa överstrykningspennan:)

I dag har jag varit usel på att blogga, blir nog bättre i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.