Ingen bättring..

image
Igår utlovade jag bot och bättring på mitt bloggande, framför allt för min egen skull eftersom det ger mig energi. Men denna bättring har totalt uteblivit idag. Inte heller har jag varit speciellt effektiv med den där rosa pennan. Efter 3,5 timmars möte med revisorerna var jag så trött att jag känt mig helt utslagen. Men det går över till i morgon för
i natt kommer jag att sova som en stock.

image
Någon snö lär jag inte få se skymten av det här årets juletid. Det är så konstigt olika vissa PR har vi snö från början av november och ända till mars. I år verkar vi få en totalt grön november och december. Snön kommer väl när jag kommer tillbaka någon gång i januari.

image
Något som däremot aldrig förändras är mitt behov av havet och den
ständiga längtan till havet oavsett vilket land jag befinner
mig i. Just nu kanske jag måste erkänna att jag längtar lite extra till Medelhavet.. One day to go..

image
Tyvärr måste jag oxå inse att resväskan inte blir helt befriad från papper (=jobb). Ingen kris men lite är det som jag inte kommer att hinna med men det är inte värre än att jag får fixa det från Marbella. Värre saker har hänt..

image
Om exakt 36,5 timmar åker jag. Herregud, det gäller med andra ord att komma upp i morgon bitti och sätta full fart!

Kram & Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.