Verkar lovande..

image
Sitter nu på min plats på tåget som ska lämna perrongen om två minuter. Inget som ”signalerar” att det inte ska bli så. Bara då att hoppas att det inte ligger några blöta löv eller något annat på rälsen.. Nu rullar tåget, spot on time:)

image
Jag undrar btw om Josefine tillåtits att få komma tillbaka på FB efter sitt ”obscena” inlägg häromkvällen. Måste kolla upp det, har sett väldigt mycket värre bilder än den om man säger så och den bilden var dessutom publicerad i Läkartidningen. En del är tydligen väldigt känsliga och har lite för mycket tid eftersom de har tid att anmäla en sådan bild..

image
På Fredriksborg har vi ju principen att döpa alla rum efter någon som inte längre är i livet men som betytt mycket för oss.
Har bestämt mig för att döpa ett rum till Astrid. Inte för att vi har någon släkting eller annan relation till någon Astrid som betytt något speciellt för oss på ett privat plan. Betytt något har nog Astrid gjort för alla svenska barn och för barn i många andra länder också. Astrid Lindgren, vad vore barndomen utan alla dessa berättelser om Pippi, Emil i Lönneberga, Karlsson på Taket och alla andra helt underbara karaktärer. Bara att ge sig ut och leta efter gamla exemplar av alla hennes böcker för de måste ju finnas i Astrids rum på Fredriksborg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.