SJ SJ Gamle vän..

image
Hoppas att jag kan lita på SJ i dag. Ska enligt tidtabell ankomma Norrköping 16.30 och ska träffa de kära gamla kollegorna 17.00.
Snökaos kan de i alla fall inte skylla på i dag så vi får hoppas att det funkar som det ska.

image
Var inte direkt i går jag var i Norrköping. Kan inte minnas när det var så det måste nog vara bortåt 10 år sedan. Passerat det med tåg har jag däremot gjort jag vet inte hur många gånger och med bilen på väg till eller från Österlen. Ser hur som helst fram emot kvällen i Norrköping:)

image
Snart dags att börja göra mig presentabel och sen ge mig av mot Centralen. Man är ju lite lätt glåmig under den här tiden på året så då är som vanligt mirakelväskan räddaren i nöden. Vad vore man utan den?

image
I morgon måste jag ringa Kammarrätten igen och se var de är i processen. Otroligt påfrestande för Sheikh att inte veta ett endaste dugg och att han när som helst kan hitta ett brev på hallmattan som innebär att han måste lämna det som han numera betraktar som sitt hemland direkt. Måtte det inte hända..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.