Inte i kväll..

..heller fick jag till det med att gå och lägga mig i rätt tid. Helt plötsligt kom jag på att jag ju inte hann med pedikyren tidigare idag, så det var bara att sätta igång med det. Nu är tånaglarna fina men fötterna torra som gammal ved, det får jag ta i tu med i morgon. Fotscruben kommer göra gott, det är ett som är säkert.

Min iPhone är lite trött tror jag för det går inte att komma in och skriva ett blogginlägg så det får bli ett från min iPad som ju fått för sig att den inte klarar av att ladda ner bilder. Jag måste helt enkelt till en 3-butik så att jag får igång min nya kompis iPad mini som det kommer bli lättare att både blogga med och bära runt på.

Jag är fortfarande proppmätt sedan julbordet tidigare ikväll. Kommer i bästa fall kunna äta i morgon kl 17.00 när Cloetta gänget samlas för middag innan Weeping Willows spelningen.
Har medvetet valt att inte lyssna på julskivan för jag vill höra alla låtar för första gången i morgon. De kommer säkert att köra någon av sina klassiker oxå, åtminstone hoppas jag det.

Ingen på Fredriksborg sa något om mitt hår så förhoppningsvis ser det ok ut, det har hur som helst inte blivit blått eller grönt och det får man väl vara tacksam för. Kommer i håg i somras när Gemets hår envisades med att skifta i grönt hela sommaren (Gemet jobbar på hotellet). Det visade sig att de hade för mycket av något, vad minns jag inte, i sitt kranvatten och detta resulterade i ett grönskiftande hår för stackars Gemet precis hela sommaren. De köpte något filter av något slag så nu slipper Gemet sitt gröna hår, vilket jag tror att hon är väldigt tacksam för,

Bara fyra dagar kvar att bli klar med allt på innan det efterlängtade jullovet. Har dessvärre tvingats konstatera art allt inte kommer vara klart. Det beror dock inte på att jag inte jobbat effektivt nog utan att andra inte gjort det. Ingen ko på isen, kommer kunna ta min ledighet som planerat ändå. Det som jag däremot inte alls kan styra över är Kammarråtten och deras beslut, vare sig när det kommer eller vad det innehåller. Beviljar de mot alla odds både omprövning och muntlig förhandling är det nog allt annat än läge att krångla med datum och sådant. Men någonting säger mig att de som jobbar där nog har rött långa jullov de oxå. Måtte de bara acceptera prövning av Migrationsdomstolens beslut och muntlig förhandling..

Nu ska jag läsa en kort stund och sedan sova en lång skönhetssömn:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.