Till att..

image
..börja med att informera om att jag fortfarande är blond. Inget katastrof resultat med hemma färgningen med andra ord. Tur var väl det framför allt som jag gjorde det för att det inte gick att få frisörtid som funkade innan jag åker. Hade ju varit lite jobbigt att vara blåhårig ett gäng veckor framöver..

image
Härligt julmys ute på Fredriksborg ikväll. Två fullsatta sittningar, det gillar jag:) Maten, stämningen och dekorationerna allt var såå fint och såå gott. Kommer inte behöva äta på sisådär tre-fyra dagar känns det som just nu. Har nog aldrig ätit så mycket på ett julbord.

image

Mysfaktorn var verkligen hög:)

image

Nu hemma igen, hoppat upp i soffan. Ska beställa tågbiljetter och fixa med lite annat samtidigt som jag har ett öga på filmen med Jennifer Lopez på TV4.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.