Natten går..

image
..jag som hade tänkt mig att gå och lägga mig i vettig tid. Men, ska bara liksom bara fortsatte.. Fått en hel del gjort så det var väl i och för sig bra men bättre hade det varit om jag fick lite styr på dygnsrytmen. Nu har det hur som helst hunnit bli Lucia.

image
Kan meddela att jag nu har klart med både kläder och ”kavaljer”till måndagens Bindefeld julmiddag. Skönt att kunna gå dit med någon – hatar att komma själv. Lär väl känna några andra där men just det där att komma själv och innan man hittar någon man känner. Usch!
Sedan är det bordsplacering, man får hoppas att man får några trevliga och lättsamma personer runt sig. Apropå lättsamt..

image
Läste på Aftonbladet på nätet att min väninna Josefine blivit blockad, dvs helt bortplockad från Facebook. Varför? Jo, hon har blivit anmäld för att hon lagt upp den ”obscena” bild med en lite humoristisk text till. Jag säger då det, en del människor har uppenbarligen både hög känslighetsnivå och för lite att göra..

image
Mellan varven känner man ett behov av lite kreativitet, för att hitta en lösning eller göra något kreativt. Tänk om det då var så lätt att man kunde köpa lite kreativt på burk. Skulle garanterat bli en storsäljare över hela världen:) I morgon måste jag både vara kreativ och ha tur. Måste hitta en frisörtid. Tyckte jag var smart som kom på att jag skulle boka på Corinne & Friends på nätet, de har nämligen både många frisörer och öppet på söndagar. Men det var inte tillräckligt kreativt för det hade väldigt många andra kommit på redan. Inte en ledig tid. Får jaga vidare i morgon.. Kommer inte bli så kreativ att jag klipper mig själv vilket hade varit rätt så kreativt och problemet löst snabbt. Dock skulle ett annat problem uppstå; skulle inte se klok ut..

Kram

En reaktion på ”Natten går..”

  1. Har hört talas om Creative Headz med två salonger på Odengatan. De har söndagsöppet. Kanske kan du få tid där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.