Mot Fältan..

image
En snabb sväng till Fältan för några små ärenden. Måste ju tex äta i alla fall en lussekatt såhär på Lucia. Lite andra ”förnödenheter” måste oxå införskaffas. Kommer säkert vara packat med folk så jag ska försöka vara riktigt snabb.

image
Sedan hem och dags för min Total Make over. Kommer väl tyvärr inte de ut så här efteråt, men förhoppningsvis bättre än just nu i allafall. Funderar på om jag ska våga mig på att färga håret lite hemma. Har nog givit upp hoppet om att lyckas få någon tid för klippning och slingor.
image
De där ”gör det själv” färgningarna är väl av någorlunda kvalitet nu för tiden hoppas jag. Skulle bli mindre nöjd om jag blev blåhårig eller något annat:) Får nog fundera en vända till på om jag vågar ge mig på det..

image
Sedan måste jag bara komma ihåg att boka tågbiljetter till Norrköping. Det är ju i morgon jag ska åka, middag med gamla lednlngsgruppen på Cloetta & sedan Weeping Willows konsert. Det ser jag verkligen fram emot, ska bli kul att träffa alla igen.

Nej, nu full fart mot Fältan!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.