Då får vi se..

image
Jag slog till och vågade mig på en hemmakur för mitt hår. Följt instruktionerna till punkt och pricka och ska nog erkänna att jag är lite nervös. Om 30 minuter sisådär kan jag se resultatet. Bara att vänta och se om jag fortfarande är blond eller om något gått snett:)

image
Mycket folk i Fältan som väntat – Luciatåg med vacker sång bjöds det oxå på. Själv gjorde jag bara mina ärenden snabbt och raskt hem igen.
Sprang på Anette Backman, nej Lennart heter hon ju nu för tiden. Bytte några snabba ord och bestämde att vi skulle äta middag i januari. Hon måste vara Sveriges snyggaste 60-åring..

Hann med att köpa en lussekatt och julmust så lite tradition har jag ändå haft i dag. Nu är det dags att hoppa in i badrummet för Total Make over innan jag beger mig mot Fredriksborg och kvällens julbord..
image

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.