Total Make over..

image
I morgon ska jag investera i mig själv. Detta genom en eftermiddag hemma med en vad jag hoppas Total Make over.. Hela kroppen ska gås igenom, det som man förr kallade julbadet men som för mig är det löpande underhållet.

image
Ansiktsrengöring på djupet, ansiktsmask, pedikyr – rubbet helt enkelt. Ska bli både välbehövligt och skönt. Har ju missat att boka klipptid hos Jenny, stor risk att hon har fullt nu innan jag åker men då får jag helt enkelt gå till någon annan. Måste få håret fixat innan jag åker, annars kommer det bli en risig tvättbjörn av mig innan jag hinner komma hem igen.
image
Får göra en ordentlig hårinpackning i morgon till att börja med och jaga frisör under morgondagen för att förhoppningsvis få en tid på måndag eller tisdag..

Sedan när jag då är en ny (till det yttre) människa så är det dags att göra sig iordning för att bege sig till Fredriksborg och årets
image
Det ser jag verkligen fram emot – både miljön, maten och mina så fina och duktiga medarbetare..
Håller på nu och planerar för de nya hotellrummen.. Namnen, inredningen och detaljerna (i grova drag) så att Annika och jag kan jobba vidare (mest Annika då om jag ska vara helt ärlig).

Sorterat en väldig massa papper här i kväll men det tar liksom aldrig slut. Vad hände med det papperslösa samhället?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.