Var är snön..

image
Hade verkligen föredragit lite snö och härlig julstämning framför detta blåsande och regnandet på typ tvären. Så grått och trist så man nästan blir deprimerad av bara farten, eller rättare sagt vädret.

image
Men i går fick jag en postavi och ett paket att hämta på posten:)
Innehöll två signerade böcker,helt oväntat och därför extra roligt. Började läsa den ena i går, kommer garanterat läsa båda från pärm till pärm:)

image
Den där sminkkursen jag skulle gå på med en väninna går det troll i. Har insett att det kommer bli nästa år som jag lär mig hur man sminkar ”mig” på ett bra sätt. Till dess får jag fortsätta som tidigare. Men ska hur som helst bli kul att gå den oavsett när den nu blir av.

image
Veckans höjdpunkter kvarstår..
1. Julbord & övernattning på Fredriksborg på lördag
2. Träff med gamla Cloetta kollegor och Weeping Willows konsert på söndag

Synd att klaga helt enkelt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.