På stan..

image
Var en sväng på stan i eftermiddags. Trots att jag bor i stan nu är det inte så ofta jag är nere i själva city. Såg att det hänt en del, nya butiker som öppnats och så. Victorias Secret har öppnat en stor butik på Hamngatan. Gick inte in men kunde konstatera att det var väldigt rosa därinne:) Hittade en sådan där Maria Montazami smyckesförvaringsgrej som jag såg att hon hade. Inte exakt likadan, hennes var nog lite ”smartare” men den jag hittade får duga. Kommer underlätta att hitta örhängen, klockor och annat både när man är hemma och på resande fot.

image
I Kungsträdgården åktes det skridskor. Den där Rockefeller center känslan i New York ni vet infann sig inte riktigt men det berodde nog till väldigt stor del på den totala avsaknaden av den vita snön. Hela Stockholm lyser i alla fall med massor av ljusdekorationer – jättefint!
Men grått, grått och åter grått är det fortfarande. Tycker inte heller att det är så himla mycket folk ute och julhandlar. Alla har väl så mycket att stå i så att det blir det vanliga kaoset precis dagarna innan jul. Men då har jag åkt:)

image
Det slog mig helt plötsligt i dag att jag inte har någon ”dejt”/sällskap att ta med på Bindefelds årliga julmiddag på måndag. T är i Kalmar på måndag. Själv vill jag inte gå.. Nu gäller det att agera snabbt, det är ju inte evigheter till måndag direkt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.