Ett år snart..

image
..sedan jag började blogga. Många inlägg har det blivit och mycket energi har det givit mig. Kommer med andra ord fortsätta plåga er även under 2015, som tur var är det ju frivilligt att läsa:)

image
Har ätit massor med pepparkakor de senaste dagarna, inte så fina som de här men man blir säkert snäll ändå hoppas jag. Snäll har jag i alla fall varit i dag.. Sigge fick åka tillbaka ut till Värmdö och Teresa & Zenon. Han var bara olycklig med slokande svans hos mig, han gillar helt enkelt inte lägenheten på Banergatan. Han är lite kräsen den lille svarta gentlemannen:)

image
En vecka kvar.. Sen semester – HURRA!!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.