Nobelfesten..

image
..hade jag ju glömt att det var i dag så det tog lite längre tid än planerat att ta sig till 17.00 mötet = alla kom lite för sent.
Promenerade hem, inte bästa vädret men det var skönt med frisk luft. Har känt mig trött och hängig hela dagen men efter möte och promenad hem känner jag mig lite piggare.

image
Såg typ tio minuter på Bonde söker fru. Har inte sett ett enda av säsongens avsnitt men det verkar ha uppstått något nytt kärlekspar i år igen om jag förstod det hela rätt. Har ju blivit en del bröllop och barn efter den där serien..
Apropå bröllop, såg precis Carl-Philip & Sofia i bild på TV:n. Hon fullkomligt strålade, verkligen vacker. Annie Lööf har fyllt på med flera meter löshår ser det ut som.. Känns skönt att sitta här i soffan och inte i Stadshuset på en stel middag.

image
I dag har jag inte varit så effektiv eftersom jag inte känt mig i form. Får ta igen det i morgon och lite nu ikväll när jag ändå är pigg. Min målsättning att vara KLAR när jag åker är bergfast. Vill inte åka en gång till med halva väskan med ej klara arbetsuppgifter. Fick förresten svar från Morgan Johansson idag, inte av honom personligen utan någon kommunikationschef. Svar på mina frågor? Nej. Jag är nu säker på att Morgan och hans kollegor är papegojor som tror att om man säger samma sak tillräckligt många gånger så tror de att det är sant eller att folk som jag ska ge upp.
Har sällan läst ett brev som har en massa ord utan att säga ett enda dugg.. Politiker, hur orkar dom?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.