Full ”storm”

image
Som det har blåst i natt och till viss del fortfarande gör. Är grymt glad över att jag inte sitter i ett flygplan idag. Nästa vecka flyger jag både till Helsingfors och Marbella men till dess får vi hoppas att blåsten har bedarrat:)

image
Alla sätt är bra utom de dåliga brukar man ju säga. Det gäller ofta att hitta lösningar och annat som kanske inte är det första man tänker på. Att hitta nya grepp/ användningsområden för att på bästa sätt både hitta nya sätt och vara mer effektiv. Tyckte ekorren här illustrerar det på ett bra sätt:) I dag ska vi ha ett möte kl 17.00 som handlar just om sådana saker, och då menar jag inte ekorrar.

image
Torsdag nu och den där middagen är på måndag kväll. Har inte kommit en millimeter längre när det gäller vad jag ska ha på mig. En sväng förbi Fältan är m a o på sin plats innan mötet. Hittar jag inget får jag väl lösa det med det jag har här på Banergatan tillsammans med lite fantasi. Värre än så är det ju faktiskt inte.

image
Inte många dagar kvar nu innan jag får börja använda min stora och otympliga kalender för 2015. Kommer behövas, kommer också uppfattas som om jag fastnat i typ 80-talet men det bjuder jag på:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.