Lite omvänt..

image
..har det här dygnet blivit. Har svårt att somna så jag kör ett litet mini maraton med Hollywoodfruarna. Ytligheten i dess ”mesta” form men ändå roande.

image
Gunilla är sig lik och är nu The Gunilla i den bok om henne själv har börjat skriva. The Gunilla eftersom hon är lika känd som Madonna. Skev självbild?
Tror nog heller det blir någon verklighet av hennes pilotprogram, men fel har jag haft förut..

Stackars Åsa som sitter ensam påsen kulle i Hollywood med en skruttig bil och ingen mat hemma. Suck, henne vet jag tyvärr lite för mycket om för att ha ett uns av sympati med henne..
Nog om dessa Hollywood fruar:)

image
I dag har jag varit inne precis hela dagen så i morgon ska jag ut och få både frisk luft och fixa lite ärenden. Julstjärnor, mat och en bok står på inköpslistan.
Sedan ska jag se om jag hittar ett sådant där smart och enkelt ”fodral” eller vad man ska kalla det som Maria Montazami hade för att förvara klockor, örhängen, halsband & annat på ett smart och överskådligt sätt.

image
Dagens önskan till Tomten, till och med mindre sannolikt än det där Dressingroom jag har med på listan.. Men tid hos min frisör Jenny kan jag i alla boka och det ska jag göra i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.