Perspektiv..

image
Så kan man ju ibland känna tex att jag ska hinna med allt innan planet lyfter den 18/12 eller något annat. Men sen om man tänker på Sheikh så blir det lite annorlunda. Konsekvenserna för mig är att ta ett senare plan. Konsekvenserna för honom är bestående om han måste sätta sig på det där planet, och han bestämmer inte heller själv när det ska avgå. Om nu inte, vilket jag verkligen hoppas förnuftet segrar.

image
En dag,om någon månad ska jag berätta om ett exempel när det kanske, trots att jag ”gjorde bort mig lite” kan vara bra att vara naiv och dumdristigt orädd.. Men vi väntar med det:)

image
Hoppar istället för till något ytligare.. Ska ju på julmiddag nästa måndag och måste helt enkelt komma på något av det lite mer uppklädda slaget att ha på mig. Det är klart jag kommer lösa det, det enda jag vet är att det INTE kommer vara den här klänningen.
Den är säkert väldigt snygg på någon annan än mig och enligt någon annans smak än min..

image
Tre dagar efter julfesten lyfter mitt plan, om nu allt går som det ska..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.