Den fula ankungen..

image
Hela dagen har fortsatt oväntat och krokigt. Efter den där AW:m hamnade jag en stund på Djurgården och sedan på en tillställning av det ”finare” slaget. Den fula ankungen fick en helt ny innebörd.. Hade inte sminkat mig på 12 timmar och klädseln var knappast anpassad för en tillställning av det slaget..

image
Tillställningen var på Riddarhuset i Stockholm. Tillhör ju inte direkt adeln så har aldrig varit där. Kvinnorna var uppklädda till tänderna, männen hade smoking och så var det en ful ankunge som stack ut:) Blev inte kvar till sist om man säger så..

image
I morgon ska jag köpa några julstjärnor, massor av ljus och sedan bara vara hemma. Jobba på med det som jag hade tänkt göra idag men ändå ta tid för lite läsning, inspirationsletande till de nya hotellrummen genom att köpa en bunt inredningstidningar.

Dessutom ska jag skriva ett helt inlägg om statusen kring Sheikh och utvisningsbeslutet..

Men innan allt detta sker ska jag läsa en stund och sedan sooova. Länge..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.