December hets..

image
Det märks att december är här. Från ett grått, sömnigt och rätt trist november infinner sig den nu.. December hetsen. Allt som ska hinnas med både vad gäller julklappsinköp, pyntande och fixande, planering, bakande, matlagning, allt det sista som ska hinnas med på jobbet innan julledigheten. Som om det inte vore nog så ”rasar” det in julmingel, glöggmingel, julbord och massa sociala aktiviteter. Det har varit rätt praktiskt om november hade 15 dagar och december 46. Livet hade blivit lite lättare då för de allra flesta.

image
Själv har jag åtminstone några av de där sakerna ”avklarade” genom att jag inte gör dem. Mitt julpynt består av några hyacinter & julstjärnor, det får räcka så eftersom jag ändå inte är i Sverige över jul/nyår.

image
Men lite sociala julaktiviteter tänker jag allt se till att hinna med innan jag åker. Lite blandat sådär, brukar bli roligast och trevligast så. Ska bland annat på en lite ”finare” julmiddag den 15/12 så måste planera klädsel mm i god tid. Har ju inte ett överflöd av fest kläder här i lägenheten i stan, men det löser sig. Måste komma ihåg att boka klipptid oxå, helst innan dess.

image
Vill så himla gärna hinna få in ett besök till Tomas & Lotta i Kalmar oxå. Både för att träffa dem, detta främst förstås, men oxå för att äta Tomas julbord som jag misstänker är riktigt riktigt bra:) Det går bra där nere för dem och det är superkul! De är nog rätt trötta, har ju minst sagt varit både intensivt och mycket jobb för dem. Tror de längtar lite till januari, det brukar restaurangfolk göra ett tag efter ”julruschen” startat. Fast det är med blandade känslor så klart, för samtidigt som de blir trötta är det ju oxå kul.

Misstänker att antalet läsare av min blogg kommer minska dramatiskt i december.. Hur ska ni hinna med den:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.