Kan bara inte..

image
..somna hur många får jag än räknar.. Ni vet hur det kan bli ibland när man har 100 saker att göra och när man ska sova så snurrar alla de där sakerna runt i huvudet. Resultat = omöjligt att somna.

image
Lugna favoriter i bakgrunden med sitt maraton pass med jullåtar. Just nu Peter Jöback med Jag kommer hem igen till jul – inte ens alla dessa jullåtar som repeteras om och om igen kan fånig att somna.

image
Gjorde slag i saken i dag och drack en riktigt god varm choklad med vispgrädde. Inte hemma för jag har så klart glömt och handla det jag skulle men i Cadierbaren. Så gott! I morgon ska jag precis som med ögonfransarna komma ihåg att handla det jag behöver så jag kan göra en kopp varje kväll. Kanske slår till med sådan där fuskgrädde finns nog risk annars för att jag inte tar mig tiden att stå och vispa varje kväll..

image
By the way så har jag ännu inte fått något svar från allas vår Justitie- & migrationsminister och med tanke på den uppseglande regeringskrisen så kommer nog Morgans brev stanna vid ett tomt löfte.. Tomma löften finns det gott om mellan varven både hos politiker och andra.

image
Kvar på To Do listan står att organisera mina necessärer och sminkväskor. Kanske skulle stiga upp nu & göra det.. Risken finns då att jag blir ännu mer klarvaken och kommer in i det typiska Eva ”moodet” jag ska bara.. Det kommer innebära att jag somnar vid sju eller så och det verkar vara en dålig ide så jag gör ett tappert försök igen att somna..

Wish me luck!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.