I morgon..

image
I morgon bitti viktigt möte – måste somna ikväll så att jag är skärpt & bra i morgon bitti..

Skärpa har jag inte just nu. Somnade vid 05.30 i morse och gick upp vid 10.00 så förhoppningsvis somnar jag snart..

image
Bra möte med Figge i dag gällande Projekt X, måste såklart komma på en färg på det oxå.. Men det kommer inte automatiskt så det får duga med X så länge. Kommer säkert utkristallisera sig snart, färgen på projektet alltså eller så kanske det inte är ett färgprojekt.. Vi får se. Sakta men ”säkert” tar vi steg för steg framåt. Nyfikna? Var inte det, det är inget megaprojekt men något som kom till mig på den där flygresan när jag inte kunde sova en blund..

image
Blir trött bara jag tänker på att det ska bli ett valrörelse race igen.. Tillsammans är vi starka som jag skrev igår är inte direkt ett ledord i svensk politik i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.