Tisdag i december..

image
En av fördelarna med att vara egen företagare är att man har MÅNGA olika arbetsuppgifter.. Likt en kanin rusar man vissa dagar mellan totalt olika möten om totalt olika saker. Den här tisdagen i december är precis en sådan. Verkligen en varierad agenda om man säger så:)

imageJa, nu är värsta paniken över vad gäller rushen för att komma över IPhone 6 – då som utav mystikens under börjar min relativt nya IPhone 5S bli långsammare. Nej, jag har inte uppgraderat den. Kommer dock inte byta till en Iphone 6 förräns tidigast om ett år, den får vara lite långsammare helt enkelt.  Långsam kan jag däremot inte vara idag.. Nu mot Söder, sedan mot Djurgården och sedan mot Blasieholmen och sedan någon gång mot Banergatan..

Vi hörs!

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.