Rätt tacksam..

image
..är jag över att jag inte heter Stefan och är statsminister idag. Vilken soppa det antagligen vi kan förvänta oss efter SD:s utspel idag vågar man ju knappt tänka på.. Kan någon förklara oxå hur Åsa Romson kunde bli vald till språkrör för Miljöpartiet. Hon är ju för att vara politiker en direkt usel retoriker. Hennes kollega däremot är briljant, det måste jag erkänna även om jag inte sympatiserar med hans åsikter. Ja, fortsättning följer det är ett som är säkert.

image
Osäkert är även Sheikhs öde. Det vi vet är att Sheikhs överklagan i alla fall hamnat i högen som skall utvärderas om det ska prövas av Kammarrätten. Vissa åker direkt i jourhögen, det innebär att utvisningen verkställs omgående.
Så just nu glädjs jag i alla fall över att han inte hamnat i jourhögen. Jag har fått tid på mig till på fredag att inkomma med ytterligare argumentation till såväl prövning som muntlig förhandling. Har ju lärt mig lite på vägen sedan jag skickade in överklagandet så kan nog vässa till argumenten lite ytterligare.

image
Tro det eller ej men i morgon klockan 15.00 ska jag få till det där med ögonfransarna. Fjärde gången gillt och i morgon SKA jag inte glömma bort det. Ska oxå komma ihåg att boka klipptid.. Vågar inte ge mig på att klippa mig i Marbella. Kommer aldrig komma över när jag klippte mig på hotellet på Mauritius en gång för sisådär 10 år sedan.. Det hemska minnet sitter kvar än.. På en timme blev jag 10 år äldre. Tur ja har hår som växer så det knakar (i alla fall den gången)..

I morgon nya tag.. med To Do listor och annat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.