Suck..

image
Vad är det för fel på vissa människor? Sedan det här med Sheikh fått sådant här genomslag får jag hur många vänförfrågningar som helst per dag. Jag vill ju inte uppfattas som dryg eller så vilket gör att jag accepterar alla. Då kan de hänga med i utvecklingen av Sheikh som de engagerat sig i. Alla har tyvärr inte det syftet.. I kväll fick jag meddelande med ett foto från någon som jag dessutom har några gemensamma FB vänner med.. Vad föreställde bilden? Det vill ni inte veta, det börjar på k slutar på k och har en bokstav i mitten. Är jag intresserad av hans sådan? Är jag intresserad av hans meddelanden med hjärtan och allt vad det är? Vad tror han, att jag ska svara och fråga om vi ska ses?
Skulle inte tro det, blockad är han nu på min FB sida. Som tur är den enda som gått så över gränsen.. Men en och annan tror att mitt engagemang för Sheikh kanske kanske är en förtäckt kontaktannons, eller?

image
Har jobbat på så hårt idag att skrivaren gått sönder.. Bengt, tänk om jag nu haft dig här under sängen. Kanske inte hade hjälpt för den verkar ha gått sönder på riktigt. Har väl gått i pension. Klarar mig inte utan skrivare, helt omöjligt så det måste lösas i morgon.

image
Det här var väl en fin varningsskylt som verkligen ger effekt skulle jag anta.. Inte tråkiga förbud eller andra mer negativt klingande budskap. Jag skulle i alla fall verkligen tänka till men nu är ju inte det så aktuellt eftersom jag inte ens har körkort men ändå..

image
Eftersom jag fått så mycket gjort idag och behövt utstå den där hemska bilden kanske jag skulle ta och skriva min önskelista till Tomten. Tomten är ju jag själv eftersom det i år är bestämt att inga julklappar ska ges mellan de vuxna. Jag vet inte om jag är tillräckligt stor för att klara det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.