Nu är..

image
..december här. Än ingen snö och den riktiga kylan har hittills, som tur är, hållit sig borta. Men någon dag innan den 18 december kan det få komma lite snö så man hinner få lite svensk julfeeling.

image
Drack en kopp varm choklad med vispgrädde häromveckan och kom på hur gott det är. Hade näst intill glömt hur mysigt det kan vara med rummet fullt av levande ljus, mysdressen på & varm choklad med massor av vispad grädde. Så i morgon ska här införskaffas mjölk, kakao (inte O’Boy) och vispgrädde. Sedan minst en kopp per dag, det kommer göra gott det..

image
I morgon kommer min arbetsplats se ut så här är jag rädd för.. Har en himla massa saker som MÅSTE fixas i morgon. Gäller med andra ord att vara både disciplinerad och effektiv annars kommer jag misslyckas med det jag bestämt ska avklaras i morgon. Telefonen på ljudlöst och i ett annat rum så får man kolla till den varannan timme typ. Det är nog enda möjligheten att bli klar med allt. Tänk vad bra jag kommer må i morgon kväll när allt på listan är markerat med rosa streck..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.