Check Check..

image
Jobbar på som en liten iller idag.. Kommer fortsätta ett tag till, är ju som bekant rätt envis och har jag bestämt mig för att bli klar med vissa saker bara SKA jag bli det. Sedan kan min andra sida komma fram och då blir jag lite lat. Det är väl tur att man har lite olika sidor helt enkelt så att någon slags balans uppstår.
Har ju varit rätt usel på att blogga sista tiden. Tiden har inte räckt till men jag har saknat det för det ger energi att få skriva lite:)

image
Inte så illa som bilden visar.. Men tyvärr blir inte lägenheten i Spanien klar till jul.. Men men värre saker har hänt. Så någon natt på hotell och sedan kan man väl stå ut med att ha det lite spartanskt.. Vi sålde ju den andra med i princip hela inredningen.
Nu har de i alla fall äntligen kommit i gång med att måla om och det andra de lovat att fixa innan vi kan flytta in, spartanskt eller ej men i målarburkar har man ingen lust att bo kanske..

image
Undrens tid är ännu inte förbi. Nyårsfirandet är bokat – jag gillar inte Nyårsafton så jag brukar dra på det där in i det längsta men nu är det som sagt check även på det. 2015 – ser fram emot det & hoppas att det blir ett riktigt bra år..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.