Premiär..

image
..är det ikväll på Fredriksborgs julbord. Till skillnad från förra året när vi var nya så har vi i år fullbokat (någon ströplats kvar) så det är verkligen roligt. Kalmar hade premiär på sitt julbord igår och det bokningsläget kan man verkligen inte klaga på. Knökfullt är ordet. Inte illa med tanke på att restaurangen öppnade i mitten på september i år.

image
Ikväll lugn hemmakväll men i morgon iväg på adventsglögg med mat. Trevligt. Den här veckan har ju varit lite ad hoc baserad. Inte helt lätt att följa planeringen och To Do listan. Hade aldrig kunnat drömma om det enorma genomslaget inlägget om Sheikh haft. Är så klart jätteglad över både alla fina människors stöd och engagemang och att media fångade upp det och lät det få ännu bättre spridning.
image
Har fått vara ledstjärnan den här veckan. Nästa vecka är det nog lite lugnare på Sheikh fronten så att jag kan fortsätta att med full fart bocka av på To Do listan.

image
Tillbaka till vardagen och respektive dags To Dos, behövs om jag ska hinna med och kunna sitta på planet till Marbella den 18 december. Det kan jag lova vill jag INTE missa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.