Brorsan..

image
Här är han, min nya bekantskap Brorsan:) Vi träffades i en svit på Grand Hotel, bara en sådan sak visar att det är lite stil på Brorsan:) Det är labraduddle, eller vad det nu var rasen hette. Hur som helst är han en korsning av labrador och pudel och är ett år. Så söt och så snäll, sådana nya bekantskaper är det ju alltid trevligt att möta.

image
Blev inget Idol igår. Istället var jag duktig och jobbade på med To Do listan med båda ögonen och allt fokus. Vet inte när jag tittade på TV sist, bortsett då från Svenska Hollywood fruar på TV3 Play. Det är inte det att jag inte har tid att se på TV utan bara att jag inte har någon lust.. Kanske kommer tillbaka någon gång.

image
Det bara fortsätter rasa in vänförfrågningar på FB och FB meddelanden i en aldrig sinande ström. Däremot är tystnaden total från Morgan Johansson som ju lovat mig ett skriftligt svar på hur han som minister ser på lagen och dess tillämpning (den som Sheikh utvisas på alltså). Jag antar att han har mycket att göra, men inte offentligt i alla fall för han har ju inte synts till sedan valet. Eller är det så att han är en sådan som väger varje ord på Guldvåg eller skriver väldigt långsamt.. Vi får se när svaret dyker upp..

image
Inte långt kvar av 2014 nu. Ett år som varit väldigt upp och ner med både roliga och tråkiga saker. Det är väl så varje år men i år har det nog varit lite för mycket av både det ena och det andra. Ser med andra ord fram emot 2015 och det jag kan påverka själv är i alla fall att ta det lite lugnare..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.