Tiger med huvudvärk..

I dag har jag förvandlats från lejon till Tiger..

image
Sveriges Radio Metropol idag – Sheikh gjorde ett väldigt starkt intryck. Satt brevid honom i studion och han kämpar med att hålla sina tårar tillbaka. Han är en äkta kämpe! Måtte det finnas någon rättvisa i det här landet..

image
Det här är mitt råd till ledningen i det bolag jag tidigare verkat i.. Även om alltid måste driva bolag affärsmässigt och i bland behöva fatta beslut som är tråkiga så finns det några grundregler som kan vara bra att ha med sig:
1. Det är bra om man vet vad man håller på med när man fattar beslut. Det är lätt att fatta beslut från ett excelark men verkligheten ser inte som teorin. Det är att göra det lite för lätt för sig.. Antar jag att man tror men i själva verket gör man det väldigt svårt för sig. För vad består ett företag av i väldigt hög utsträckning? Human kapitalet, dvs människorna.
2. Lura inte in människor i möten under falska förespeglingar och leverera besked som är allt annat ön positiva och låtsas att du är snäll, förstående och hjälpsam när du/ni inte menar det.
Dagens information som jag fått har förvandlat mig från lejon till tiger. Respektlöst mot trotjänare, respektlöst mot människor. Skäms!

image
För en kort stund blev jag ett lamm.. Stolt över att Sofia vill jobba med mig och som en av de yngsta blivit antagen och nu blivit diplomerad i Visitas utvecklingsprogram för talanger inom branschen. Hon var egentligen för ung men fick komma på intervju som hon såklart klarade galant och blev antagen. Klippa, det är Sofia det:)❤️

Sedan en kort sväng hem till en kompis på Djurgården och så här såg det ut när jag åkte hem. Dimma är en underdrift..
image

Nu sova!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.