Bra tänkt..

image
Tänk om man vaknade varje morgon och hade Nasses inställning, det skulle inte vara så dumt:) Mycket, man skulle kunna säga det mesta handlar om inställning. Så kom igen, nu blir vi som Nasse allihop under en vecka på test och ser om dagarna faktiskt blir bättre av bara inställningen..

image
På agendan i dag står en hel del.
Först av allt måste jag se om det går att rädda en ”smärre katastrof” Har en nytt mailkonto (bara för att krångla till det:))
Skickade världens längsta mail från den igår till Morgan Johanssons pressekreterare och inser att det inte gått fram. Det går bara att ta emot mejl inte skicka.. Måste ringa min IT guru Alexander i Trollhättan och se om det finns kvar på något sätt och går iväg när man får rätt på inställningarna. Bengt vägrar ju fortfarande flytta in under min säng så i brist på Bengt under sängen får Alexander duga:)

Sedan till Sveriges Radio med Sheikh..

image
På hemvägen något så ovanligt som att köpa kontorsmaterial (glömde det förra veckan). Högarna minskar men hade inte riktigt räknat med det stora pådraget kring Sheikh den här veckan som ju självklart tar en del tid i anspråk. Men det är självklart värt varenda minut!

image
Åker ju den 18 december så är inte hemma i jul men efter allt administrativt arbete så måste jag göra något kreativt med händerna.. Så i morgon eftermiddag ska jag ta en sväng till blomsteraffären och köpa lite blommor och dekorationer så att jag både kan få kreera och få lite fint här hemma..

Sedan ikväll får man piffa till sig och gå med Cissi D på en tillställning på Söder. Ja, det var daga planeringen i stora drag det. Sedan så klart en massa småfix där emellan så någon dag på latsidan blir det inte. Men nu kör vi Nasses stil:
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.