Ta en..

image
..en Alvedon sa dom på St Etiks ögonklinik när jag tidigare ikväll ringde och ville ha en akuttid för mitt öga. Tid fick jag i morgon, just då hade jag så ont att jag tänkte åka dit ändå & tvinga mig in till en ögonläkare.

image
Hur som helst, ett antal Alvedon senare så har den värsta smärtan & huvudvärken gått över. Vet inte om det beror på Alvedonen eller för att jag är så glad över att Sheikh fick visa alla vilken fin person han är i dag på TV 4 nyheternas 22-sändning. Vilket genomslag av ett FB inlägg.. Aftonbladet ringde mig i eftermiddags och sa att mitt inlägg då var uppe i 9 000 delningar. Otroligt & så tacksam över allt engagemang och alla uppmuntrande mail och meddelanden jag får. Men kämpen är inte jag, kämpen heter Sheikh som trots att han enligt Migrationsverkets beslut ska utvisas 5 december ändå kommer han till jobbet varje dag. Han hoppas och hoppas att han ska få stanna men har sagt att även om det inte blir så kommer han lämna Sverige rörd över det stöd så många visat honom.

image
Vi kämpar vidare, i morgon till Sveriges Radio..
Har även skrivit ett långt brev till vår nye Justitie & Migrstionsministers Morgan Johanssons pressekreterare om sakfrågan och orimligheten i tillämpningen av lagen. Vi får se om han svarar.. Annars oppositionen, alla medel i krig & kärlek säger man ju:)

image
Vi får väl se om Morgan & hans kollegor på departementet anser sig ha tid att svara på mitt mejl. Fortsättning följer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.