Räknade får..

..och lyckades somna men vaknade tyvärr efter drygt två timmar och det kan man inte kalla Maraton sömn. Duger inte ens att kalla sömn knappt. Tar till bloggen efter att jag skickat några mejl som jag kom på att jag glömde igår.

image
Något annat jag glömde igår var ju att göra kompletteringsinköp av kontorsmaterial. Hinner med det i morgon, så det överlever jag. Tro nu inte att detta är mitt skrivbord och min tacky tejphållare. Den passar nog Blomdinbella bättre än mig, det är vad man kalla en fördom för jag känner henne inte alls. Drar bara den slutsatsen.. Jag har inte ens ett skrivbord här på Banergatan utan har två ställen jag föredrar att jobba ifrån matbordet eller sängen..

image
För att orka med morgondagen och lyckas se någorlunda pigg ut ska jag försöka somna om. I stället för att räkna fler får ska jag låtsas att jag promenerar utmed stranden i Marbella. Att jag istället för den kraftiga blåsten utanför fönstret hör ljudet från vågorna som sakta och sövande rullar in. Eller:
image
Så får jag låtsas att jag sitter här och njuter i fem minuter innan jag kommer på att mitt sällskap är så tråkigt och ointressant att jag somnar av bara farten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.