Går ju sådär..

..bra när det gäller att repetera maratonsömnen. Har minst sagt lite svårt att somna, men men till slut händer det väl. Att jag somnar alltså..

image
Har kommit på en sak till jag önskar mig i julklapp. Det är ju i och för sig helt fel år att för typ första gången komma på massa saker att önska sig i julklapp eftersom vi kommit överens om att vi vuxna inte ska köpa några..
Men då tänkte jag såhär;
Normala år spenderar man ju massa pengar på att köpa julklappar till andra vuxna familjemedlemmar. Nu ska vi ju inte göra det.. Då kan man ju vända på alltihop och köpa julklappar till sig själv. Väldigt logiskt tycker jag:)

image
Glömde ju berätta att jag hann med ett besök på Make up store oxå. Nu har jag utrustning så att jag i morgon kväll kan rensa i sminkväskor och necessärer och få till exakt den ordning jag vill ha. Det tar sig dag för dag..
Sedan är det bara sminkkursem kvar som jag & en väninna ska gå på
innan jul så är precis allt i ordning.
image
Kommer så klart inte bli så här snygg, förväntar mig inte mirakel utan bara tips på hur man blir bättre på att lägga make up för vardag & fest. Lite snyggare kan man ju kanske få räkna med att man blir:)

image
Men det absolut bästa skönhetstipset enligt alla ”experter” är sömn så nu får jag börja räkna får helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.