Otroligt & Fredagsfix..

image
När jag började rensa mejlen stod det 97 på den här plus att det rasslade till lite till när jag öppnade mejlen. Nu står det som ovan, dvs INGA olästa mejl. Har svarat på en hel del och kunnat radera dem, några kvar som kräver svar men är i princip kapp = underbart!

image

image
I morgon ska jag ta itu med det där med sminkväskor, penslar etc och få riktigt bra ordning på det. Ska ta en sväng till Make up Store, de brukar ha både praktiska & bra necessärer som man inte bara kastar ner allt huller om buller i. Får se om jag hittar något bra. Viktigast är hur som helst penslarna. I-lands problem av stora mått minst sagt.
Behöver komplettera med några stearinljus till men ska först kolla igenom mina skåp, möjligt att jag har några stående i något skåp. De där stearinljusen jag köpte på Åhléns i dag är inte vad jag skulle kalla snyggast i världen så skulle gärna ha någon annan sort av de som jag saknar.

Sedan ska jag göra något som jag tycker att jag gör varje dag nästintill.. Köpa kontorsmaterial, nu är det plastmappar, tejp och lite annat som är mer eller mindre helt slut. Tror jag ska passa på att köpa några pocketböcker (ett bra paket till adventskalendern) och sedan någon kokbok eller bakbok som ett annat paket. Ja minst 10 saker måste inköpas i morgon..

image
Tror jag ska bjuda in till en kombinerad glögg & paketinslagning på Fredriksborg, kanske den 28 eller 29/11. Får fundera på det och skicka ut frivillig inbjudan under helgen.

image
Avslutar med lite tantvarning igen.. Jag är väl snart den enda som fortfarande skickar ”fysiska” julkort.. Inte i några mängder men till familj, släktingar & en och annan vän. Ska med andra ord köpa julkort och någon fin penna att skriva korten & kuverten med i morgon.. Rena rama terapin om inte annat.

Nu har jag varit vaken alldeles för länge igen.. Men det får jag stå ut ned när mejlboxen visar noll..

Kram

2 reaktioner på ”Otroligt & Fredagsfix..”

  1. Hahaha, den här ”tanten” skickar också fortfarande fysiska julkort. Jag har många äldre släktingar (både i Sverige och i Finland) och jag är ganska säker på att de blir glada över kortet som trillar ned i brevlådan.
    Lycka till med alla din ainköp och en supertrevlig helg.
    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.