Hoppade över..

image
..det planerade eventet ikväll. Hade ju sett fram emot det men känner att jag måste komma i form. Känner mig lite för trött & sliten och då är det väl klokast och ”tråkigast” att vila och lyssna på kroppen.

image
Stannar således hemma i självvald och nyttig ensamhet med knut på huvudet. Inte lika coola knutar som Gwen Stefani men likväl knut. Hon är cool tycker jag, Gwen Stefani alltså och dessutom snygg.
Knut på huvudet, mysdress, lite fix det får bli den här veckans fredagskväll, kommer göra mig gott.

image
Har börjat läsa en ny bok oxå, fast min version är på svenska. Har inte kommit så långt så jag kan inte bedöma huruvida den är läsvärd eller inte ännu. Hoppas det för titeln och inledningen verkar kul och en sådan bok som bara är ”feelgood”. Rymma lite från alla måsten och än värre allt tråkigt som händer i världen..

Fältan får det bli i morgon, inköpslistan är i princip klar så ska försöka ta mig dit innan alla Östermalmsbor som inte hade hemmakväll med knut på huvudet vaknat och invaderat:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.