Hollywood fruar..

image
I stället för eventet ikväll har jag den ultimata slapparkvällen. Kollar på avsnitt av Svenska Hollywood fruar på TV 3 Play.
Man kan väl kalla det lite ”hjärntvätt” i perspektivet att man inte behöver tänka, bara slötitta och inse att man blir lite lurad eftersom man såklart fattar att det är uppstyrt hur de ska agera och uppfattas.

image
Kanske skulle gå ut och äta i morgon kväll. På bilden är min favoritförrätt på Tempura i Marbella. Spanska stora räkor på tunna friterade/stekta äppelskivor, karamelliserad lök & parmesan, blir sugen på dem bara av att tänka på dem. SÅ goda..
Får se till att vara effektiv i morgon så kanske man ska leta upp något kul & trevligt middagssällskap.

image
Den här klockan såg jag i Marbella när jag var där sist. Hade inte plats att ta med den hem så jag gick inte in och tittade på den. Kanske var dumt, har kommit på att den skulle passa perfekt i det kombinerade konferns/sällskapsrummet i den nya hotellbyggnaden på Fredriksborg. Får se om den finns kvar när jag kommer ner i mitten på december, annars var det väl inte meningen att den skulle finnas på Fredriksborg.

image
Ska försöka sova minst 9 timmar i natt så att jag vaknar pigg och utvilad. Har ett gäng saker som jag bara bestämt ska vara klara och avbockade på söndag kväll.
Men innan jag somnar ska jag kolla lite på Galna Gunilla Persson och hennes nya projekt att hitta en man. Män med en förmögenhet under en miljard göre sig icke besvär.. Suck..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.