Önskar..

image
De flesta av er har nog varit uppe ett bra tag men önskar er hur som helst en god morgon och bra dag till att börja med. Själv vaknade jag vid fyra-tiden av någon snurrig mardröm. Spänd som en fiolsträng och ”svettig”. Kommer inte alls ihåg vad drömmen handlade om men den var hur som helst inte så behaglig kan man väl utgå ifrån. Svårt att somna om direkt så där efter en mardröm så då såg jag till att få lite gjort. Somnade om igen runt 06.00, utan mardrömmar..

image
Ett stort fång blommor vill jag ge till alla som delat inlägget om Sheikh och för alla positiva och stöttande mejl jag fått. Det värmer och känns bra att det finns så många som tar sig tiden att läsa, dela och engagera sig.

image
Har inte tittat på TV på några veckor men jag hoppas att Coca-Cola kommer att köra med den enligt mig fullständigt underbara reklamfilmen med den oslagbara julkänslan i år. Värmer hjärtat hur kommersiellt det än må vara.
Men som sann Coca-Cola ”heavy user”, missbrukare eller vad man nu väljer att kalla det så ser jag så här på en Coca-Cola burk:
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.