Middag på stan..

image
Nu ska jag strax göra mig iordning för att bege mig på middag på stan. Kvällens middagssällskap Johanna var det länge sedan jag träffade och restaurangen vi ska äta på är en ny ”italienare” på Grev Turegatan. Ska onekligen bli gott med en riktigt vällagad middag, har varit lite si och så med det de senaste dagarna..

image
Har sett att Calzedonia (eller hur det nu stavas) har öppnat i Sverige. De har jättemycket snygga tights, strumpbyxor mm och är dessutom högst prisvärt. Väl värt ett besök med andra ord.

image
Det går typ troll i det där med att köpa stearinljus och saker till adventskalendern. I morgon bara måste jag ta tag i det annars kommer det bli ett onödigt stress moment ( det där med adventskalendern) alltså. Har inga möten i morgon så bara att planera in ett besök i Fältan. Gärna så tidigt som möjligt så att inte fredagsrusningen hunnit komma igång..

image
Ikväll när jag kommer hem från middagen vet jag precis vad jag ska göra.. Skäms över hur många olästa och obesvarade mejl jag har så det är bara att sätta igång och beta av. Kommer må så mycket bättre om jag gör ett riktigt ryck och får ner inboxen till noll. Det får bli dagens eller rättare sagt kvällens mål det. Får inte glömma att köpa lite Coca-Cola på hemvägen så att jag kan hålla mig vaken till målet är nått:)

Nu ska jag göra ett tappert försök att snygga till mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.