Julgranar..

image
Hann en snabb sväng till Fältan innan middagen med Johanna. Var på Åhléns och köpte ett gäng stearinljus så att jag både kan ha mysigt och få upp värmen.
Hela Fältan börjar nu svämma över av julpynt, julstjärnor, julgranar och allt man kan tänka sig. Själv är jag i september någonstans och känner mig lätt förvirrad.

Middagen med Johanna var god & som vanligt trevlig. Åt både förrätt och varmrätt & åt upp precis allt. Sedan höll jag typ på att svimma eller något men det rådde en espresso och ett glas vatten bot på. Hemma igen vid 22-tiden, så det blev lagom sent med andra ord.

image
Nu ska jag sätta full fart med att läsa, svara och radera mail. Noll olästa ska det vara innan jag somnar just nu är det 97.. Som tur är så lär det vara ett gäng skräpmejl som man inte ens behöver öppna så det är inte lika illa som det låter.

image
När så mejlen är nere på noll är det dags för lite ”relax”. Om det blir Hollywoodfruar, läsning eller något annat återstår att se..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.